ERZURUM / AŞKALE - Kandilli Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz çevresini öğretmenlerimiz öğrencilerimiz hep beraber ağaçlar dikerek güzelleştiriyoruz. Öğrencilerimizin var olan doğa sevgilerini daha da pekiştirerek hem doğaya hemde okulumuza var olan aidiyetimizi arttırıyoruz.

Mrt

12Mart İstiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni gerçekleştirildi.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-8 Mart) ülkemizde “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir.

Şbt

6 Şubat depremlerinin seneyi devriyesinde öğrencilerimiz ile beraber saygı duruşu gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda sınavların bitmesi ile birlikte sosyal aktiviteler gerçekleşmeye başladı. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katılımıyla masa tenisi turnuvası gerçekleşti. Final maçları en kısa sürede tamamlanacak. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda öğrenci farkındalık seviyesini arttırmak adına yapılan çalışmlara bir yenisi daha eklendi. Matematik öğretmenimiz Hakan ERGÜL sıfır atık üzerine hazırladığı sunumla öğrencilerimizin atık üretimini azaltmak, atıkları dönüştürmek adına sunumunu gerçekleştirdi. bilinçlendirme çalışmaları diğer alanlarda olduğu gibi bu alanda da verimli sonuçlarla devam etmekte.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde onun anısını ve hatırasını hatırlamak, biz Türk gençliğine bıraktığı muaazzam mirasını sonsuza dek sürdüreceğimizi göstermek isteriz. Onun yolunda, onun izinde sonsuza dek...

Kas

Okulumuz öğrencilerinin sergilemeiş olduğu törende günün anlam ve önemi belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasının yanı sıra orotoryo gösterisi ile beraber Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm coşkusu ile kutlandı. Cumhuriyet 100 yıllık bir çınar. Yaşasın Cumhuriyet!

Tam 100 yıl önce Cumhuriyet 29 Ekim 1923 te kuruldu. Yaşasın Cumhuriyet !!!

10-16 Mayıs Engelliler Haftası