ERZURUM / AŞKALE - Kandilli Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Kandilli Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Kandilli Mah. Dr Tayyip Cinisli Cad. No 52 Aşkale /ERZURUM
Vizyon
Eğitim bölgemizde akademik ve mesleki alanda başarılı, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilen sosyal, kültürel, sportif ve sanat alanlarında etkin ve donanımlı model bir okul olmaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini  nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan,doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine ,böylece büyük Atatürk ‘ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin üzerine çıkmak” hedefine öncülük etmek.  ---Çağdaş yönetim  tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
Kaloriferli
Ulaşım
Kandilli Erzurum iliyle Aşkale ilçesinin kara ve demiryolu ile birbirine bağlamakta olup, Doğu ekspresi, Mavi tren, belediye otobüsleri ve çeşitli araçlarla halkın ulaşım ihtiyaçlarınıda karşılamaktadırlar
Okulumuz taşımalı eğitim vermekte olup 5 adet servislerimiz mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Güneyde Palandöken dağ sırası, Kuzeyde Kargapazarı dağ sırası arasında ve yukarı Fırat bölümündeki vadide yer almaktadır. Kandilli’nin kuzeyinde Daphan ovası ve Karabıyık Köyü, Kuzeydoğusunde Tazegül Köyü, doğusunda Adlıkonak Köyü, Güneyinde Ortabahçe Köyü ve Tilki tepesi, Güney batısınde Merdiven Köyü, Abdalcık köyleri , Batısında Kesikköprü ve Padişah tepesiyle çevrilmiştir. Erzurum’un 40 km batısında; Aşkale ilçesinin 14 km doğusunda yer almaktadır
Erzurum 42 Km Aşkale 13 Km
80 Anadolu Lisesi
Okulumuz SINAVSIZ öğrenci almaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzda 2021-2022 Eğitim öğretim yılında 16 öğrenciden 8 ı Yüksek Öğretim kurumuna yerleşmiştir.
ilçede kız voleybol takım birincisi, erkekler masa tenisi birincisi
tübitak 4006 projesi